Trenažér s hasičským autem Activity Kiddieland se zvukem a světly od 18 měsíců

Popis produktu

Kiddieland trenažér hasičského autíčka Activity je elektronická hračka pro nejmenší děti, vhodná od 18 měsíců. Dětský trenažér má před volantem velké hasičské auto spolu s hasičem. Dítě kroutí volantem jako ve skutečném autě, stlačuje tlačítka a spínače, zapíná světla, blinkry a výstražné znamení, řadí rychlosti a troubí, vyhrává melodie a řídí. Po nastartování dětského auta klíčem, slyšet jako auto přidává plyn, rádio frekvenci, policejní a hasičskou sirénu spolu s vibrací velkého auta.

Dětská hračka - trenažér hasičského auta je velmi kvalitní a pevná hračka pro děti od 18 měsíců, se kterou se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě - mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčky a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb - když hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky.

Tato hračka jistě potěší každé dítě, a hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami. Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Dětský elektronický trenažér hasičského auta je převeden v pěkné modré barvě se žlutým svítícím volantem. Je to kvalitní hračka, která je vyrobena z kvalitního plastu, který má jemné oblé tvary a je bezpečná pro děti. Rozměry hasičského auta jsou 30*25*17 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
Rozměry produktu30*25*17 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.