Traktor Power Builder Max Smoby s přívěsem, bagrem a nakladačem žlutý

Popis produktu

Smoby traktor Power Builder Max na šlapání s pedály je traktorem pro děti a bagrem, nakladačem a přívěsem větších rozměrů než kterýkoli jiný traktor. Je vhodný pro děti od 3 do 8 let. Děti traktor mohou používat i déle, protože má dostatečně velké rozměry. Traktor pro děti Power Builder Max je proveden v barevné kombinaci žluté a černé barvy s černými pevnými koly. Svým vzhledem připomíná realistický traktor. Dětský traktor Power Builder Max má nastavitelné sedadlo a otáčející volant s troubou. Všechny prvky traktoru jsou pohyblivé a dají se ovládat pomocí páky. Dětský traktor na šlapání praktický přívěs, díky kterému si dítě může nosit písek, kameny a jiné předměty. Přední bagr a nakladač se dají ovládat pomocí páky. Všechny prvky na hraní zaručují vašemu dítěti dlouhé hodiny strávené hrou venku na čerstvém vzduchu.

pevnou konstrukci vyrobenou z odolných plastových materiálů. Se svou délkou úžasných 185 cm je to velká hračka pro každého kluka, se kterou zažije spoustu zábavy. Snadno se na něm pedálu, a jeho pohon je na řetěz, tak jako kolo. Výhodou traktoru pro děti je to, že podporuje fyzický rozvoj dítěte, posiluje jeho nohy a celé tělo. Rozvíjí celkovou fyzickou zručnost dítěte, a v neposlední řadě stráví dlouhé hodiny hrou venku. Dětský traktor s přívěsem je hračka snů pro každého kluka. Přívěs traktoru pro děti se dá jednoduše odpojit. Traktor nabízí mnoho možností pro hru, ať už pomáháním při pracích v zahradě, nebo se dítě hraje na malého farmáře či stavaře.

Je to kvalitní francouzský výrobek, který má odolné vlastnosti. Plasty jsou pevné a vydrží několik let jako nové. Traktor pro děti stojí na 4 pevných kolech. Přední a zadní mají rozdílný průměr. Dětský traktor vypadá jako realistická replika opravdového traktoru. Smoby, výrobce dětských hraček, je značka, která je zárukou kvality během dlouhých let. Dětský traktor Power Builder Max je hračka s certifikátem kvality a odolnosti. Výška sedací plochy traktoru je 37 cm. Děti milují realistické hračky, s nimiž zažijí množství zábavy od jejich 3 let, a během celého dětství. Díky své robustnosti je to bezpečná hračka, dítě nesedí ve velké výšce nad zemí. Traktor pro děti má nosnost 30 kg.

Vlastnosti

  • dětský traktor na šlapání
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • chlapecký design
  • žluté a černé barvy
  • nastavitelné sedadlo
  • praktický přívěs, přední bagr, nakladač
  • pevná konstrukce
  • délka 185 cm
  • řetězový pohon
  • nosnost 30 kg
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu185*68*45 cm
Rozměry balení82*40*57 cm
Výška sedací plochy37 cm
Celková délka185 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost8,50 kg
Nosnost30 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.