Traktor Power BIG délka 23 cm zelený od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský traktor na hraní Power je skvělé hračkářské autíčko pro všechny malé rošťáky. Je mini replikou velkého traktoru. Traktor pro děti má gumová kolečka, proto jsou velmi odolná. Kolečka se snadno čistí a nezanechávají stopy na podlaze. Dětský traktor má zelenou barvu a moderní design, který je opravdu neodolatelný. Design traktoru byl speciálně navržen tak, aby jej děti mohly snadno uchopit, tlačit ho, hrát si s ním a přenášet jej. Hračkářský traktor je vyrobený z vysoce kvalitního plastu, který je ideální pro hru v domě i venku. Má kompaktní velikost 23 cm, proto se snadno vejde do kufru na výlety či dovolené. Děti si mohou své oblíbené autíčko vzít kamkoliv s sebou.

Dítě se hraním s traktorem Power zabaví na dlouhé hodiny. Vozidlo má v přední části nakládací lžíci, pomocí které mohou malí stavbaři nakládat a přenášet různý stavební materiál nebo jiné drobnosti. Oblé hrany pracovního auta chrání děti před zraněními. Výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky, proto se dá velmi snadno omýt pod tekoucí vodou. Dětský traktor Power BIG je chráněn UV stabilizátory, takže bude dlouhá léta zářivý a barvy nevyblednou ani při používání venku v pískovišti. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky.

Dětské pracovní autíčko Power je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu23*10*12 cm
Celková výška12 cm
Celková délka23 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Kolagumene
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.