Šlapací traktor GM Kravička Smoby s přívěsem bílo-černý

Popis produktu

Smoby traktor ve stylu kravičky na šlapání s pedály a zelenou vlečkou je jedinečným traktorem pro děti. Velikostí je větších rozměrů. Je vhodný pro děti od 3 do 8 let. Traktor pro děti Kravička je proveden v barevné kombinaci bílé a černé barvy se skvrnami, černými pevnými koly a zelenou vlečkou s veselými obrázky. Dětský traktor GM Kravička má pevné sedadlo, které lze polohovat dopředu a dozadu, a otáčející se volant. Výška sedáku je 37 cm od země. Díky odpojitelné vlečce si dítě může nosit písek, kameny a jiné předměty. Všechny prvky zaručují vašemu dítěti dlouhé hodiny strávené hrou venku na čerstvém vzduchu. Má pevnou konstrukci vyrobenou z odolných plastových materiálů.

Se svou délkou 136 cm je to skvělá velká hračka pro každého kluka či dívku, se kterou zažije spoustu zábavy. Šířka traktoru je 45 cm a je vysoký od země 56 cm. Snadno se na něm pedálu, a jeho pohon je na řetěz, tak jako kolo. Kola se ovládají pomocí volantu. Výhodou traktoru pro děti je to, že podporuje fyzický rozvoj dítěte, posiluje jeho nohy a celé tělo. Rozvíjí celkovou fyzickou zručnost dítěte, a v neposlední řadě stráví dlouhé hodiny hrou venku. Dětský šlapací traktor je hračka snů pro každého kluka. Traktor nabízí mnoho možností pro hru, ať už pomáháním při pracích v zahradě, nebo se dítě hraje na malého farmáře, či stavbaře. Traktor pro děti má nosnost 30 kg.

Je to kvalitní francouzský výrobek, který má odolné vlastnosti. Plast je pevný a vydrží dlouhá léta jako nový. Traktor pro děti na šlapání stojí na 4 pevných kolech. Přední a zadní mají rozdílný průměr. Dětský traktor GM Kravička vypadá jako dětská replika opravdového traktoru s pěknými obrázky. Smoby, výrobce dětských hraček, je značka, která je zárukou kvality během dlouhých let. Dětský traktor je hračka s certifikátem kvality a odolnosti. Děti milují realistické hračky, s nimiž zažijí množství zábavy od jejich 3 let a během celého dětství. Díky své robustnosti je to bezpečná hračka, dítě nesedí ve velké výšce nad zemí.

Vlastnosti

  • dětský šlapací traktor
  • design kravičky
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • bílé a černé barvy se skvrnami
  • pevná konstrukce
  • odolný plastový material
  • délka 136 cm, šířka 45 cm, výška 56 cm
  • řetězový pohon
  • nosnost 30 kg
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu136*56*45 cm
Výška sedací plochy37 cm
Celková délka136 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,30 kg
Nosnost30 kg
Barvačernobílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.