Traktor na šlapání Bull Kravička Smoby s přívěsem bílo-černý

Popis produktu

Smoby traktor Bull Kravička na šlapání s pedály je traktorem pro děti se zelenou vlečkou. Velikostí je větších rozměrů než kterýkoli jiný traktor. Je vhodný pro děti od 3 do 8 let. Traktor pro děti Bull Kravička je proveden v bílé barvě s černými skvrnami, s černými pevnými koly a zelenou kontrastní vlečkou. Dětský traktor Bull ve stylu kravička má pevné sedadlo, které lze polohovat dopředu a dozadu a otáčející volant. Výška sedáku je 37 cm od země. Díky odpojitelné vlečce si dítě může nosit písek, kameny a jiné předměty. Všechny prvky zaručují vašemu dítěti dlouhé hodiny strávené hrou venku na čerstvém vzduchu. Kapota traktoru je otevíratelná a to dodává celému traktoru realistický design.

pevnou konstrukci vyrobenou z odolných plastových materiálů. Se svou délkou 136 cm je to skvělá velká hračka pro každého kluka, se kterou zažije spoustu zábavy. Šířka traktoru je 45 cm a je vysoký od země 56 cm. Snadno se na něm pedáluje a jeho pohon je na řetěz, tak jako kolo. Kola se ovládají pomocí volantu. Výhodou traktoru pro děti je to, že podporuje fyzický rozvoj dítěte, posiluje jeho nohy a celé tělo. Rozvíjí celkovou fyzickou zručnost dítěte, a v neposlední řadě stráví dlouhé hodiny hrou venku. Dětský šlapací traktor s vyklápěcí kapotou je hračka snů pro každého kluka. Dětský traktor má nosnost 30 kg.

Traktor nabízí mnoho možností pro hru, ať už pomáháním při pracích v zahradě nebo se dítě hraje na malého farmáře, či stavbaře. Je to kvalitní francouzský výrobek, jehož plastový materiál má pevné a odolné vlastnosti. Traktor pro děti na šlapání stojí na 4 pevných kolech. Přední a zadní mají rozdílný průměr. Dětský traktor vypadá jako realistická replika opravdového traktoru. Smoby, výrobce dětských hraček, je značka, která je zárukou kvality během dlouhých let. Dětský traktor Bull Kravička je hračka s certifikátem kvality a odolnosti. Děti milují realistické hračky, s nimiž zažijí množství zábavy od jejich 3 let a během celého dětství. Díky své robustnosti je to bezpečná hračka, dítě nesedí ve velké výšce nad zemí.

Vlastnosti

  • šlapací traktor s pedály
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • chlapecký design
  • bílé barvy s černými skvrnami
  • pevné polohovatelné sedadlo
  • pevná konstrukce
  • odolné plastové materiály
  • rozměry: délka 136 cm, šířka 45 cm, výška 56 cm
  • řetězový pohon
  • nosnost 30 kg
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu136*56*45 cm
Rozměry balení82*40*57 cm
Výška sedací plochy37 cm
Celková délka136 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,30 kg
Nosnost30 kg
Barvačernobílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.