Traktor se zvířátky Activity Kiddieland se zvukem a světlem zelený od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland traktor Activity se zvířátky s vlečkou je krásná hračka pro nejmenší děti od 12 měsíců. Dětský traktor při stisknutí komínu vydává zvuky jako skutečný traktor, pak zpívá melodie a světélkuje. Vlečka traktoru pro děti je plná domácích zvíře, které po vyjmutí a opětovném vložení vydávají realistické zvuky, a pokud se dítě se tak učí rozeznávat zvířátka podle zvuku. Je to velmi kvalitní a pevná hračka pro děti, se kterou se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová.

Hračka pro nejmenší má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě - mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčky a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb. Tato hračka jistě potěší každé dítě, a hrou se zároveň rozvíjí jejich jemná motorika, logika, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami.

Funguje na baterie, které jsou součástí dětské hračky. Traktor veze v zadní vlečce hospodářská zvířata a to prasátko, koníka, kravičku, ovečku a slepici. Dětský traktor je proveden v pěkné zelené barvě se modrou vlečkou. Plastový materiál, ze kterého je hračka vyrobena je příjemný na dotek, s jemnými oblými tvary, které nejsou pro dítě nebezpečné. Rozměry zvukového traktoru pro nejmenší děti od 12 měsíců jsou 38*15*17 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu38*15*17 cm
Rozměry balení40*16*18 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.