Topinkovač Tefal Express Smoby s topinkami bílý

Popis produktu

Smoby topinkovač Tefal Express je replika topinkovače značky Tefal, takže děti mají pocit, že si dělají toasty jako velcí dospělí. Vložte do topinkovače 2 topinky, stiskněte tlačítko na boční straně a po několika sekundách topinky vyskočí ven. Dětská hračka do kuchyňky má pěkné bílozelené barevné provedení. Hračka pro malé neposedy podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu. Také je to skvělý doplněk ke kuchyňkách Smoby. Je to hračka vhodná pro děti od 3 let.

Prostřednictvím topinkovače pro děti rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální dárek pro všechny děti, které rády vymýšlejí a vytvářejí nové věci, pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každého pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Kromě toho, že je to zábavný způsob, jak si krátit čas, přispívá to i k mentálnímu rozvoji dětí. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem topinkovač pro děti Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší děti. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu15*6*8 cm
Rozměry balení18*7*15 cm
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,20 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.