Tenis na suchý zip Vaiana Stop Ball Mondo průměr 21 cm

Popis produktu

Dětská hra Stop Ball od italského výrobce Mondo je dětský tenis na suchý zip s pohádkovým motivem Vaiana. Dětský tenis je vhodný pro děti od 3 let. Obsahuje dvě rakety a jeden míček. Rakety na stop ball mají průměr 21 cm a jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu, děti se s nimi zahrají dlouhá léta. Míček na Stop Ball je lehká, dobře letí a bez problémů se k raketě přilepí. Stop Ball soupravu na hraní si vaše děti pohodlně a jednoduše sbalí i na výlet, dovolenou nebo prázdniny. Je vhodná do interiéru i exteriéru.

Stop Ball je nová a oblíbená hra pro dva nebo více hráčů. Každý hráč si na ruku připevní stop ball raketu poutkem se suchým zipem. Dopřejte tuto skvělou hru i vašim dětem. Hráči stopball se postaví proti sobě, házejí si míček a snaží se ji zachytit svou raketou, na kterou se míček suchým zipem přilepí. Hra nemá pevně stanovaných pravidla a může se hrát, jak uznají hráči za vhodné. Může se k nim přidat například třetí hráč, který se postaví mezi hádžucich hráčů a bude se snažit míč chytit - na způsob populární hry "myš".

Při hře s dětským tenisem Vaiana se rozvíjejí pohybové schopnost dětí, jemná motorika, reflexy a postřeh. Děti si začínají pěstovat lásku ke sportu, mohou se z nich stát velcí sportovci. Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů z pěny, gumy a PVC a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů nejen pro produkty v kategorii dětské rakety na Stop Ball.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodItaly
Rozměry produktu21 cm
Rozměry balení24*9*37 cm
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.