Interaktivní tablet pro nejmenší Cotoons Smoby 2v1 se zvuky a světlem od 12 měsíců

Popis produktu

Začněte učit a vzdělávat dětičky už od útlého věku. S praktickou a zábavnou hračkou jako je tablet pro nejmenší Cotoons od Smoby je to jednoduché. Dětský tablet je určen pro děti ve věku od 12 měsíců. Tablet pro nejmenší můžete zpočátku připevnit na zábradlí postýlky. Díky jemným tlumeným zvukovým a světelným efektům se dítě probouzí do příjemného prostředí, což ho uklidňuje. Tablet pro nejmenší je krásně barevný a má hravý design. Dítě může objevovat a zkoumat jeho tvary, rozeznávat barvy a reagovat na různé zvukové stopy. Při rozeznávání barev děťátku pomohou na dotyk citlivá LED světýlka. Tento tablet je inspirován motivem oblíbených hrdinů z řady Cotoons Smoby, které znají děti na celém světě.

Děti objevují jeho funkce, mačkají tlačítka, točí vrtulkou a tím tato didaktická hračka rozvíjí jemnou motoriku již u nejmenších dětí. Barevná světýlka podněcují rozvoj fantazie a ovládáním interaktivní hračky si tříbí svůj bystrý úsudek. Hudební efekty děti zapojují do veselé hry a krásné melodie jim vykouzlí úsměv na tváři. Stačí stisknout správné tlačítko a ozve se krásná melodie. Dětský interaktivní tablet má krásné pastelové barevné provedení modré, oranžové a růžové barvy s motivem hrdinů Cotoons. Je to jedinečná hračka, vhodná pro všechny děti. Tento tablet je 2v1. Na druhé straně se nachází interaktivní tabulka Activity Board na kreslení pro první kresby vašeho děťátka.

Magickou stírací tabulku můžete neustále mazat a děťátko může kreslit další kreativní výtvory, nebo se učit svá první písmena nebo číslice. Díky praktické tabulce si dítě může rozvíjet svou jemnou motoriku a rozumové schopnosti. Jedním pobybem se dá vše z tabule smazat a zábava začíná znovu. Tablet má široké využití a děti ho využijí dlouhou dobu. Hravé a naučné, co říkáte? Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Materiál hraček Smoby je odolný, příjemný na dotek a citlivý k dětským ručkám. Díky oblým hranám je hračka vhodná pro děti již od 12 měsíců. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Pokud chcete dopřát vašim ratolestem kvalitu a skvělý zážitek ze hry s hračkami, které patří ke světové špičce, hračky Smoby jsou to pravé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*4*28 cm
Rozměry balení25*8*30 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.