Stůl Zahradník De jardinage 2v1 Smoby s plotem a 15 doplňky od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský stůl De Jardinage od výrobce Smoby je nádherný stolek pro malé zahradníky. S rozměry 69*69*70 cm je to ideální hračka na hry venku pro děti od 2 let. S dětským zahradním stolem si zahrají kluci i holčičky. Součástí této outdoorové hračky je 5 květináčů v zářivých barvách, do kterých si děti mohou zasadit své květinky. Starat se o ně budou pomocí hrabiček, lopatky a konvičky, které také patří k zahradnické výbavě. Kromě toho je v balení i kbelík, 2 kroužky na květináče, které se zavěsí na plot stolku a 4 plastové hůlky, které se dají zapíchnout do květináčů a vyzdobit je. Celkem obsahuje zahradní stůl De jardinage 15 doplňků.

Dětský stolek pro zahradníky je uprostřed rozdělen plotem zelené barvy, na který se dají pověsit květináče nebo zahradnické nářadí. Jedna strana stolu pro zahradníky je hluboká, dá se do ní nasypat zemina a zasadit květiny. Z druhé strany stolku jsou otvory na květináče a kbelík. Tam si děti mohou připravovat rostlinky před zasazením. Celý stůl je laděn v krásné zelené a červené barvě, výborně zapadne do každé zahrady nebo na dvůr či terasu. Stojí na 4 pevných plastových nohách, proto je velmi odolný a stabilní. Děti milují hry na různá povolání, protože se tak přibližují světu dospělých. Při hře na zahradníky si děti rozvíjejí kreativitu a fantazii, posilují jemnou motoriku. Stůl navíc obsahuje speciální anti UV filtr, který zajistí, že jeho barvy zůstanou krásně zářivé dlouhá léta. Chrání plast na stolku před škodlivými účinky slunečního záření.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Zaoblené hrany na hračkách Smoby slouží jako preventivní ochrana před zraněními dětí během her. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. S dětským stolkem De Jardinage si děti zahrají dlouhé hodiny a vedle toho se učí, jak se starat o rostlinky a jak si vypěstovat vlastní bylinky nebo pestrobarevné kytičky.

Vlastnosti

  • jedinečná hračka na hry venku
  • stůl pro malé zahradníky
  • vhodný od 2 let
  • 15 doplňků na péči o malou zahrádku
  • dají se na něm pěstovat rostliny
  • s plotem na zavěšení nářadí
  • v zářivých barvách
  • chráněn proti vyblednutí anti UV filtrem
  • sametově jemný a odolný plast
  • kvalitní francouzský výrobce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu69*69*70 cm
Celková výška70 cm
Výška pracovní plochy46 cm
Rozměry balení70*17*72 cm
Celková délka69 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,80 kg / 4,85 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.