Smartphone Frozen Smoby zvukový mobilní telefon se světlem a třpytkami

Popis produktu

Dětský smartphone Frozen od francouzského výrobce Smoby je nádherný mobilní telefon se zvukovými a světelnými efekty. Mobilní telefon pro děti s pohádkovým motivem populární pohádky Frozen - Ledové království je nezbytným příslušenstvím moderní princezny, a proto nesmí chybět ve výbavě vašeho děvčátka. Velké průsvitné tlačítko ve tvaru modrého srdíčka po zatlačení krásně svítí. Dětský smartphone Frozen vydává i různé zvukové efekty. Funguje na 3 baterie typu LR44. Atmosféru Ledového království navodí jemné třpytky a telefon se na světle krásně třpytí.

V balení mobilného telefonu pro děti najdou malé princezny i 6 ozdobných nálepek, kterými si mohou svůj nový pohádkový telefon dozdobit. Na telefonu se nachází stužka s obrázkem sněhuláka Olafa. Mobil pro děti Frozen v jemné barevné kombinaci bleděmodré a bílé barvy je vhodný pro dívky od 3 let. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu7*2*12 cm
Rozměry balení15*3*23 cm
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,12 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.