Scooter Renault F1 Smoby elektronický modrý od 24 měsíců

Popis produktu

Elektronický scooter Renault F1 funguje na baterii. Je dlouhý 83 cm, široký 45 cm a 60 cm vysoký. Je to krásný tříkolový scooter pro děti od 2 let. Má realistický design a proto se těší velké popularitě u všech dětí. Ovládá se jako klasická motorka. Na pravé straně řídítek se nachází tlačítko a po jeho spuštění se motorka pomalu nastartuje a dosahuje rychlosti maximálně 5 km/h. Je to přiměřená rychlost, kterou zvládne dítě od 2 let. Baterie má 6 voltů a dobíjí se pomocí přiloženého adaptéru.

V provozu vydrží scooter 2 hodiny. Pokud si chcete jízdu prodloužit, pořiďte si náhradní baterii a rázem se jízda prodlouží o další 2 hodiny. Dětský scooter Renault F1 je úžasná realistická hračka pro dítě, které je jako stvořená pro malého závodníka. Maximální zátěž dětské motorky je 30-50 kg. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a doplňků nejvyšší kvality. Produkty Smoby jsou držiteli certifikátu kvality a to je zárukou dlouholeté spolehlivosti a jedinečného provedení.

S touto motorkou zažije vaše dítě množství krásných chvil strávených jízdou a hrou se svými kamarády. Je to úžasná hračka pro každé dítě, které se rádo vozí. Motorka pro děti scooter Renault F1 je stabilní a bezpečná hračka díky pevné kovové konstrukci a třem kvalitním kolům, které dobře sedí na silnici. Má ergonomické, pohodlné sedadlo a řídítka, které zaručují příjemnou jízdu, při které nebude dítě ani po delší jízdě unavené. Motorka je provedena v krásné kombinaci barev světlé modré a zářivé žluté.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu82*44*55 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Note6V, 5 km/ 1 hod
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.