Přívěs s míchačkou míčků BIG s předním hákem k odrážadlům BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 měsíců

Popis produktu

Dětský přívěs s míchačkou míčků BIG je úžasný doplněk ke všem odrážedlům New, Classic, Scooter, Neo a Next od německého výrobce BIG. Dětský přívěs lze jednoduše připojit k odrážedlům předním hákem a děťátko tak za odrážedlem může táhnout přívěs s míčky. Ty se v bubnu přívěsu promíchávají a otáčejí podle toho, jak malý řidič mění směr. Díky tomuto přívěsu si všechny děti od 12 měsíců ještě více užívají jízdu na odrážedle, která je zábavnější a zajímavější. Čtyři barevné míčky se rychle točí, bubnují v přívěsu a dělají hluk, což děti baví.

Tento přívěs je skvělým doplňkem pro všechny malé rošťáky, kteří jízdu na odrážedle již nepovažují za zajímavou. Jízda na odrážedle s přívěsem ještě více podporuje pohyb dětí a přináší jim aktivní zábavu. Průsvitný přívěs navíc poskytuje dětem zajímavé divadlo, při kterém mohou pozorovat, jak se míčky točí a přizpůsobují jízdě odrážedla. Přívěs děti jednoduše připojí k odrážedlu, ale mohou si s ním hrát i samostatně. Při dětských hrách se fantazii meze nekladou. Připojte tento přívěs s míchačkou míčků na odrážedlo vašeho neposedy a uvidíte, že ho zabaví na dlouhé hodiny.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Přívěs k odrážedlům a také všechny hračky BIG jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu49*24*30 cm
Celková výška30 cm
Rozměry balení40*20*32 cm
Celková délka49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,2 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.