Přívěs Bobby Pet Caddy BIG k odrážedlům BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 měsíců

Popis produktu

Přívěsný vozík Bobby Pet Caddy je fantastický doplněk k odrážedlům BIG z kolekce New, Classic, Scooter, Neo a Next. V přívěsu je dostatek místa pro nejoblíbenější hračky malých řidičů. Díky integrovanému stojanu je přívěs stabilní. Má kapacitu 25 kg a dá se jednoduše napojit na kterékoliv odrážedlo BIG pomocí jisticího čepu. Výhodou tohoto dětského přívěsu je odpojitelná vrchní část, takže krytý přívěs se jednoduše změní na klasický přívěsný vozík. Do vozíku bez stříšky se pak dá naložit i objemnější náklad. přívěsný vozík je vhodný pro děti od 12 měsíců.

Dětský přívěs má zářivou červenou barvu v kombinaci s šedou. Vrchní vyjímatelná část má na sobě obrázky zvířátek a okénko pro převážená zvířátka, přesně jako na opravdovém přívěsu. V zadní části vozíku na odrážedlo je vyklápěcí plošina, která umožní snadné vyložení nákladu. Vozík k odrážedlu robustní konstrukci, která je vyrobena z odolných plastů. Měkká kolečka zaručí tichou a pohodlnou jízdu. Dětský přívěs na odrážedlo je chráněn UV stabilizátory, takže bude dlouhá léta zářivý a jeho barvy nevyblednou ani při dlouhodobém používání. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky, proto tato hračka vašim dětem vydrží opravdu dlouhou dobu.

Přívěsný vozík na dětské odrážedlo je testovaný německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu59*37*41 cm
Rozměry balení59*30*36 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,1 kg
Nosnost25 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.