Pracovní vozík Auta Smoby s autem McQueen, mechanickou vrtačkou a 15 doplňky

Popis produktu

Smoby pracovní vozík Cars (Auta) je krásně zpracovaná a praktická hračka. Ideální je pro malé chlapce, kteří se rádi hrají s pracovním nářadím a milují autíčka. Vozík je proveden v krásné červené a černé barevné kombinaci. Působí jako skutečná závodnická stáj. Pracovní vozík Cars je je vyroben z prvotřídních materiálů. Jde o kvalitní plasty, které jsou velmi odolné a dlouho vydrží. Zároveň jsou však i sametové na dotek a šetrné k pokožce. Vyroben byl také s ohledem na bezpečnost, proto jsou všechny tvary zaoblené a malý automechanik se tak může bez obav hrát.

Vozík stojí na dvou kolech, které se velmi snadno pohybují, a proto si může malý automechanik svou dílničku brát všude s sebou. Složená je ze tří pater. Nejspodnější patro má největší úložný prostor. Sem si může malý mechanik uložit náhradní díly a jiné nářadí. Střední polička je menší a může si sloužit jako stáj pro autíčko McQueena, které je součástí vozíku. Je to dobře známá postavička z pohádky Auta, která je u dětí velmi populární. Vrchní část je dominantou vozíku a je to místo, kde dítě může otevřít dveře své fantazii. Na tomto místě je také uložena mechanická vrtačka, která se ovládá stisknutím tlačítka. Za pomoci této vrtačky může provádět údržbu na autíčku, které se dá rozebrat na 12 částí. Malý automechanik tak může zkontrolovat stav motoru, zda udělat výměnu pneumatik před každým startem.

Celkově vozík obsahuje 15 doplňků - patří tam i manuální šroubovák nebo kombinačky. Dětský pracovní vozík Auta je designově krásně udělaná hračka od francouzského výrobce Smoby, takže splňuje nejpřísnější evropské standardy. Velmi pěkně ozdobí klučičí dětský pokoj. Je kompaktní a v případě potřeby se snadno schová. Rozměry vozíku jsou 27*31*57 cm. S touto hračkou si dítě užije hromadu zábavy, ale co je důležitější získá i základní pracovní návyky, zlepší si jemnou motoriku a manuální dovednosti. Naučí se rozeznávat pracovní nástroje a jejich konkrétní využití. Tyto poznatky jsou v pozdějším věku velmi důležité. Hračka je vhodná pro děti ve věku od 3 let.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu27*31*57 cm
Celková výška57 cm
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.