Pracovní vozík Auta 2 Pit Stop Smoby s mechanickou vrtačkou, autem McQueen a 25 doplňky

Popis produktu

Smoby pracovní stolek Pit Stop Cars 2 (Auta 2) je krásná a důmyslně propracovaná hračka. Je dokonalá pro chlapce, kteří milují závodní auta, a s nadšením se hrají s pracovním nářadím. Vyroben je z kvalitních materiálů. Jde o plasty, které jsou velmi odolné a zároveň příjemné na dotek. Důraz byl kladen i na bezpečnost při hře, a proto jsou všechny tvary zaoblené. Převeden je v červené a černé barevné kombinaci. Připomíná tak skutečnou závodnickou stáj. Vozík pro opraváře stojí na dvou kolech, které se snadno otáčejí, a proto si může malý automechanik brát svou dílnu z místa na místo.

Spodní část pracovního vozíku je složena ze tří výklopné poliček, kde si může odkládat náhradní díly, pneumatiky, šrouby a jiné důležité nářadí, které je neodmyslitelnou součástí každé autodílny. Vrchní část tvoří pracovní plocha, kde je mimo jiné uloženo i autíčko McQueen, což je známý hrdina z pohádky Auta, která je u dětí velmi populární a okamžitě si ji zamilují. Autíčko se dá rozložit a potom zpět složit dohromady. Malý automechanik si tak může před každým závodem autíčko zkontrolovat, vyměnit mu pneumatiky a podobně. Na pravé straně pracovní plochy je vysunutý panel, který slouží jako držák na mechanickou vrtačku, která se ovládá pouhým stisknutím tlačítka. Vedle ní je šroubovák na manuální šroubování - spolu obsahuje až 25 doplňků.

Tyto nástroje poslouží při práci s autíčkem. Dítě si přitom zlepší jemnou motoriku a manuální šikovnost, která je v dospělosti velmi důležitá. Kromě toho se naučí něco o nářadí, pozná jejich podobu a v budoucnu je bude umět rozlišit, ale jim také najít konkrétní uplatnění. Dětský pracovní vozík Pit Stop Cars 2 je zábavná, krásná a praktická hračka od francouzského výrobce Smoby, který má dlouholetou tradici a je zárukou nejvyšší evropské kvality. Rozměry vozíku jsou 39*27*73 cm. Krásné ozdobí klučičí dětský pokoj. Ke hře si může dítě přizvat i kamaráda. Jeden bude závodník a druhý jeho mechanik. Vybudují si tak smysl pro týmovou spolupráci a sociální cítění. Vhodný je pro chlapce ve věku od 3 let. Taková hra jejich zabaví a zaměstná na dlouhé hodiny a hodně si při ní naučí.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu39*27*73 cm
Celková výška73 cm
Rozměry balení40*17*64 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,70 kg
Barvačervená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.