Pracovní stůl na kolečkách Auta 3 Smoby se skládacím autíčkem McQueen a 24 doplňků

Popis produktu

Smoby dětský pracovní stůl na kolečkách Cars 3 (Auta 3) je detailně propracovaná a krásně udělaná hračka. Je ideální pro malé chlapce od 3 let, kteří si rádi hrají na kutily a mají rádi auta. Stolek, včetně všech doplňků a autíčka McQueen, je vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Jde o plasty, které jsou velmi odolné, takže hodně vydrží. Zároveň jsou však šetrné k pokožce a příjemně sametové na dotek. Proveden je v černé a červené barevné kombinaci. Stolek stojí na kolečkách, takže děti si ho mohou po pokojíčku volně přesouvat, ale i přesto je stolek pevný a stabilní. Malý kutil tak může bezstarostně pracovat na svých výtvorech a údržbě autíčka. Mezi kolečky se ve spodní části nachází polička na odkládání jiných hraček nebo nářadí. Pracovní plocha stolku je prostorná a malí mechanici mají dostatek prostoru na práci s nářadím.

Vozík pro malé opraváře stojí na dvou kolech, které se velmi snadno pohybují, a proto si může malý automechanik svou dílnu brát všude s sebou. Složená je ze tří pater. Nejspodnější patro má největší úložný prostor. Sem si může malý mechanik uložit náhradní díly a jiné nářadí. Střední polička je menší a může sloužit jako stáj pro autíčko McQueen, které je součástí vozíku. Je to dobře známá postavička z pohádky Auta 3, která je u dětí velmi populární. Vrchní část je dominantou vozíku a je to místo, kde dítě může popustit uzdu své fantazii. Nářadí je ergonomicky řešeno tak, aby přesně pasovalo do malé dětské ručky. Dítě tak může jednotlivé části přesně uchopit a hrát si s nimi. Dítě si tak může tříbit své manuální dovednosti. Autíčko McQueen se dá rozložit a pak ho za pomoci pracovního nářadí děti mohou složit zpět.

Stolek krásně ozdobí dětský pokoj. Rozměry balení jsou 34*53*14 cm. Součástí balení je kromě stolku a autíčka až 24 doplňků. Dětský pracovní stůl na kolečkách Auta 3 je krásná, kvalitní a detailně propracovaná hračka od francouzského výrobce Smoby, který je garancí nejvyšších evropských standardů. Dítě si může hrát s autíčkem, starat se o jeho údržbu a učit se tak novým poznatkům ze světa aut. Přitom získává velmi důležité motorické schopnosti a cit pro manuální práci, která je v pozdějším věku důležitá. S nářadím může zapojit svou fantazii a užít si tak dlouhé hodiny zábavy. Do hry může zapojit i kamarády. Jeden bude řidič a druhý mechanik. Buduje si tak sociální cítění a smysl pro týmovou spolupráci. Dětský pracovní vozík Cars je designově krásně udělaná hračka od francouzského výrobce Smoby, takže splňuje nejpřísnější evropské standardy. 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu26*29*57 cm
Celková výška57 cm
Rozměry balení34*53*14 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.