Bagr Power BIG pracovní stroj délka 24 cm žlutý od 24 měsíců

Popis produktu

BIG Power bagr je krásná a kvalitní hračka pro děti. Dětský bagr má gumová kola, díky kterým dítě při hře nepoškrábe podlahu. Pracovní stroj pro děti v krásném žlutém provedení je vyroben z kvalitního plastu v Německu. Auto má pohyblivou lžíci s úchytem přizpůsobeným pro dětské ručky. Bagr je skvělou hračkou pro děti od 2 let, neobsahuje malé části a je určen pro hru uvnitř i venku. Tento bagr s pohyblivými částmi rozvíjí dětskou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou s pracovním strojem - bagrem zabavit na dlouhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Dětský bagr je dlouhý až 24 cm. Německý výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky a v případě znečištění ji můžete velmi jednoduše umýt pod tekoucí vodou, aby se dítě mohlo dále hrát s čistou hračkou. Bagr BIG je chráněn ÚV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev ani když se bude používat venku v pískovišti. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Bagr BIG je testováný německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a vyrobeny v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu23*10*12 cm
Celková délka24
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.