Pečovatelský kufřík Minnie Nursery Smoby pro panenku se 6 doplňky od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby kufřík Nursery Minnie je přebalovací pult, postýlka a jídelní pult se židlí v jednom. Vše se vejde do kompaktního dětského kufříku. Je to krásný set v kufříku, provedený v romantické růžové barvě v kombinaci se svěží světle zelenou a s obrázky Disney postavičky Minnie, která je velmi oblíbená u malých dívek. Kufřík Nursery Minnie s kolečky je ve tvaru vajíčka, a dítě si ho může vzít všude s sebou. Pečovatelský kufřík se dá použít na mnoho druhů her. Z jedné strany to to postýlka pro panenku s délkou přibližně 42 cm. Postýlka je s baldachýnem, peřinkou pro panenku a poličkou s odkládacím prostorem pro šatičky panenky. Baldachýn má krásné růžové barevné provedení s bílými puntíky. Postýlka je ozdobena nálepkami postavičky Minnie.

Z druhé strany dítě využije jídelní pult se židlí, kde panenku krmí. Jako doplněk k pečovatelskou kufříku je dodávána lahvička, talířek ve tvaru srdíčka s lžičkou a dva věšáky na šatičky a dudlík. Po skončení hry se kufřík pohodlně uzavře a dá se buď přenášet kamkoli s sebou, nebo odložit. Díky své kompaktní velikosti nezabírá mnoho místa. Je to velmi praktická a multifunkční hračka, kterou využije každé holčička ve věku od 18 měsíců. Dětský pečovatelský set v kufříku je vyroben z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou jemné a sametové na dotek.

Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Je to krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezny dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. K čištění tkaniny se doporučuje používat navlhčenou houbičku. Hra s panenkou rozvíjí dětskou fantazii. Děti rádi předstírají že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupi, uspávají. Na vlastní panence se učí jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​sami na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu24*47*60 cm
Celková výška60 cm
Rozměry balení45*17*50 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,83 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.