Odhrnovač Power Service BIG délka 43 cm oranžovo-šedý od 24 měsíců

Popis produktu

BIG Power Servis je krásná a kvalitní hračka pro děti. Dětský odhrnovačgumová kola, díky kterým dítě při hře nepoškrábe podlahu. Odhrnovač pro děti v krásném oranžovo-šedém provedení je vyroben z kvalitního plastu v Německu. Odhrnovač má vpředu pohyblivou lžíci, se kterou může přesouvat písek či kamínky. Vyklápěcí korba dětského odhrnovače zase zajistí, že náklad se dá hezky vyklopit na místě určení. Odhrnovač je skvělou hračkou pro děti od dvou let, neobsahuje malé části a je určen pro hru uvnitř i venku.

Tento dětský odhrnovač s pohyblivými částmi rozvíjí dětskou představivost, motorické zručnoti a logické myšlení. Dítě se dokáže hrou s nákladním autem s lžící a korbou zabavit na dlouhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Dětský odhrnovač je dlouhý až 43cm, takže poskytuje spoustu herního prostoru pro dětskou fantazii. Německý výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky a v případě znečištění ji můžete velmi jednoduše umýt pod tekoucí vodou, aby se dítě mohlo dále hrát s čistou hračkou. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Odhrnovač je testován německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a vyrobeny v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu43*41*20 cm
Rozměry balení55*43*59
Celková délka43
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,0 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.