Obchod Supermarket Smoby s elektronickou pokladnou, vozíkem, potravinami a 44 doplňky zelený

Popis produktu

Smoby obchod Supermarket je fantastická hračka pro děti od 3 let. Dětský obchod má v sobě zabudovanou elektronickou dotykovou pokladnu, kalkulačku a LCD displej. Je to mini replika klasického supermarketu, ve kterém najdete všechno možné: poličky s ovocem a zeleninou, poličky s pekařskými výrobky a mnoha dalšími potravinami, pokladnu s mikrofonem, nákupní košík na kolečkách, do kterého se dá vložit mince. Celkem je v balení až 44 doplňků, bez kterých se neobejde žádný správný obchod. Děti si mohou vybrat různé produkty na dotykovém displeji, cena se zobrazí na LCD obrazovce. Všechny ceny se dají spočítat na zabudované kalkulačce. Produkty se dají i oskenovat, přesně jako na opravdové pokladně. U každého produktu pokladna vydá pípající zvuk a zasvítí červené světýlko. Při placení je třeba přetáhnout kartičku přes čtečku a cena na pokladně se vynuluje, jako kdyby bylo zboží zaplaceno.

Dětský obchůdek s pokladnou je nejen velmi zábavná realistická hračka, ale přispívá ve velké míře i k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální hračka pro děti, které rády vymýšlejí různé příběhy a hrají se na dospělých. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každého dětského pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem dětský supermarket Smoby. Funguje na 2 AA baterie, které nejsou součástí balení. Rozměry dětského obchůdku jsou 54*46*87 cm, má výraznou zelenou barvu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*46*87 cm
Celková výška86,5 cm
Výška pracovní plochy46 cm
Rozměry balení50*24*70 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,05 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.