Obchod City Shop Smoby se zvukem, světlem a nákupním vozíkem se 41 doplňky

Popis produktu

Smoby dětský obchod s nákupním vozíkem City Shop je moderní a komplexně propracovaná hračka vhodná pro chlapce i dívky od 3 let. Potěší všechny děti, které obdivují skutečných prodavačů v obchodě a při hře je pak napodobují. Obchod pro děti s vozíkem má moderní design se zaoblenými tvary, které kromě dobrého vzhledu dodávají celé hračce i bezpečnost při hře. Je provedena v hravých a svěžích barvách, v kombinaci červené, bílé a zelené barvy. Toto obchodní středisko nádherně ozdobí dětský pokoj. Dominantou celého obchodu je vysoký sloupový regál se 6 poličkami, do kterých je možné položit různé zboží jako pomeranč, hrušku, kávu, salátovou okurku nebo mrkev.

Obchůdek spolu obsahuje až 41 doplňků. Na boku se nacházejí dvě zaoblené poličky, kde si může malý prodavač uložit například sortiment z drogerie. Pult disponuje závorou, která se dá otevírat a zavírat a znázorňuje, kdy je pokladna otevřena a kdy ne. Nahoru se nachází již samotná pokladna, která funguje na baterie. Její součástí je kasa a skener čárových kódů. Při každém nablokování zboží vydává pípajúce zvuky a blikne jako opravdová pokladna. Zvukové a světelné efekty znásobují atmosféru hry na obchod a samotný zážitek dětí z her s obchodem je ještě silnější. Pokladna je zamykaľná klíčem a je plná mincí a papírových bankovek. Taková hra s penízky naučí dítě práci s počty a získají i základy finanční gramotnosti, která je v pozdějším věku a po celý život velmi důležitá. Kromě toho se naučí rozeznávat zboží, budou umět pojmenovat různé druhy zeleniny a ta je snad nejdůležitějším prvkem potravy.

Pokladna disponuje i funkčním mikrofonem a tak může malý prodavač zavolat kolegu nebo zákazníka. Součástí obchůdku je také nákupní vozík, který je imitací toho skutečného. Stojí na čtyřech kolech, které se s lehkostí otáčejí, a proto se vozík snadno přesouvá. Na ručce je místo, do kterého se strkají mince, tak jak to bývá ve skutečných nákupních vozících. Díky tomuto je hra umožněna i více dětem najednou. Jeden bude prodavač a druhý zákazník. Při takové hře si děti rozvíjejí komunikační schopnosti a sociální cítění. Dětský obchod s nákupním vozíkem City shop je krásná hračka od francouzského výrobce Smoby, jehož dlouholetá tradice zaručuje nejvyšší evropskou kvalitu. Rozměry hračky jsou 60*33*86 cm. Pokud hledáte kvalitní a bezpečné hračky, vyberte si značku Smoby.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu60*33*86 cm
Celková výška86 cm
Výška pracovní plochy46 cm
Rozměry balení50*24*69 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,01 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.