Mikrofon Star Party headset Smoby s melodiemi a potleskem od 4 let

Popis produktu

Dětský mikrofon Star Party headset je ideální hračkou pro vaši malou talentovanou zpěvačku, která ráda zpívá a chce odstartovat svou hvězdnou kariéru. Mikrofon Smoby se sluchátky si malá zpěvačka může připnout za opasek a cítit se jako skutečná hvězda. Hračka pro dívky je ve stylové růžovo-šedé kombinaci barev. Hudebním mikrofonem potěšíte dívky od 4 let. které milují zpěv. Atmosféru koncertu dotvoří 4 melodie, 8 rytmů a potlesk, kterým bude malá zpěvačka po svém vystoupení odměněna.

Smoby dětský mikrofon Star Party se sluchátky je vyroben z velmi kvalitních plastových materiálů, které jsou odolné a příjemné na dotek. Mikrofon pro děti obsahuje 3 knoflíky, díky kterým si vaše malá pěvecká hvězda může zpříjemnit svůj zpěv o speciální a užitečné efekty. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Firma Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí a vyrábí jedinečné modely dětských hraček nejvyšší kvality pro vaše ratolesti. Produkt splňuje evropské standardy kvalitních a bezpečných hraček pro vaše dětičky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodFrancie
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.