Hudební mikrofon Máša Smoby elektronický růžový

Popis produktu

Hudební elektronický mikrofon pro děti Máša od Smoby je přesně ten typ mikrofonu, který vaše malá vycházející hvězdička potřebuje k tomu, aby zazářila a rozjela svou vlastní hvězdnou pěveckou kariéru. Díky dětskému mikrofonu Máša od francouzského výrobce Smoby může vaše malá zpěvačka zpívat oblíbené písně hlasitěji a s větší radostí, protože se bude cítit jako skutečná hvězda. Mikrofon pro děti je elektronický a funguje na baterie 2xAA/LR6. Dětský mikrofon v barevné kombinaci růžové, fialové a zelené barvy skvěle sedne do ruky každé malé zpěvačky.

Atmosféru koncertu navodí i 3 zvukové efekty, které se aktivují stiskem jednoho ze tří knoflíků. Malá zpěvačka si může zazpívat i na 4 melodie, které si vybere stisknutím knoflíku nebo si na ně může zatancovat spolu s kamarádkami. Samozřejmě skvělý výkon bude odměněn potleskem. Mikrofon je vyroben z kvalitního materiálu, který je odolný a příjemný na dotek. Produkt splňuje evropské standardy pro bezpečnost a kvalitu hraček. Dětský elektronický mikrofon Máša je vhodný zejména pro holčičky od 3 let.

Smoby je francouzská renomovaná společnost na výrobu hraček, které se vyznačují vysokou kvalitou, odolností použitých materiálů a bezpečností hraček. S dětským mikrofonem v designu Máša si vaše holčička užije spoustu legrace a bude se cítit jako skutečná pěvecká hvězda. Dětský mikrofon na baterie Máša má výšku 20 cm. S dětským mikrofonem si vaše děti užijí nejen spoustu zábavy, ale naučí se také vystupovat před publikem a získají cit pro melodii a rytmus. S hudebním mikrofonem vypukne u vás doma hotová zábavná show a děti z něj budou mít zaručeně radost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu20*3*3 cm
Rozměry balení25*7*13 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,26 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.