Lékařský kufřík Smoby a 13 doplňků

Popis produktu

Smoby lékařský kufřík je nádherná souprava pro malé lékařů, která přichází v balení v praktickém červeném kufříku. Naleznete v něm 13 doplňků, bez kterých se neobejde žádný opravdový lékař. Patří k nim například stetoskop, stříkačka, brýle, teploměr, lahvičky a krabičky na léky a náplasti, kladívko, kartička na vyšetření očí. Dětský lékařský kufřík je lehký, je vyroben z plastu, který je sametový na dotek. Snadno se přenáší i skladuje, na vrchu má ručku na uchopení. Je to vynikající hračka pro budoucí doktory a doktorky, vhodná od 3 let.

Dětská souprava pro lékaře je nejen velmi zábavná hračka s realistickým designem, ale ve velké míře přispívá i k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které používají v práci dospělí se přibližují k tomuto světu, ke světu dospělých. K tomu je skvělým prostředkem dětský lékařský set v kufříku.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*29*29 cm
Rozměry balení26*29*29 cm
Hmotnost0,5 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.