Můj první laptop Activity Kiddieland se světlem a zvukem od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland můj první laptop Activity se zvířátky a čísly je velmi kvalitní pevná dětská interaktivní hračka, vhodná pro nejmenší děti od 18 měsíců. S touto krásnou didaktickou hračkou se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě. Rádi stlačují různá tlačítka a figurky, vytáčejí páčkami a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutí, posouvají, otevírají a přitom sledují reakci na svůj pohyb.

Hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky. Po stisknutí některých postaviček se ozve zvuk, jaký k němu patří, jako u zvířátek hlas zvířátka. Dítě se učí jaké zvuky a tvary mají hudební nástroje, zvířátka, dopravní prostředky, učí se počítat a sleduje reakci na obrazovce. Tato didaktická hračka jistě potěší každé dítě, i více dětí a hrou se zároveň rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení, paměť, pohybovou dovednost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami.

Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Laptop je proveden v pěkné žluto modré barevné kombinaci s barevnými tlačítky. Hračka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu, který má oblé jemné hrany a proto je pro dítě bezpečný a zároveň jemný na dotek. Je to úžasná interaktivní hračka pro každé dítě, se kterou se dokáže hrát dlouhé hodiny. Rozměry laptopu jsou 32*22*18 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu45*32*18 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.