Dřevěný kufřík Magic Suitcase 4v1 Janod s magnetickou tabulí a 44 doplňky od 3 let

Popis produktu

Dřevěný kufřík s magnetickou tabulí je úžasná dětská hračka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Kufřík má rozměry 37*4*30 cm, nezabere tedy mnoho místa a přitom zabaví každého kluka nebo holku na dlouhou dobu. Má totiž několik skvělých doplňků, díky kterým se při něm děti nebudou nikdy nudit. Z vnitřní strany je v kufříku magnetická tabule a také tabule na kreslení speciálním perem. Tento multifunkční kufřík pro děti přichází se setem kříd na kreslení, takže děti se mohou zahrát na vyučování ve škole, byznysmenů na schůzi nebo když je venku ošklivé počasí a nemohou si kreslit venku na chodníku, tato tabule je zachrání. Na smazání a vyčištění tabule od křídy se dá použít houbička na čištění, která je také v balení. Dítě se rádo zabaví a velmi využije barevné magnety s abecedou a číslicemi, pomocí kterých může skládat různá slova nebo počítat příklady.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo, protože ve velké míře přispívají k optimálnímu vývoji dítěte. Ovlivňují mentální a fyzický rozvoj dítěte. Hračky Janod mají svou tradici, přičemž se využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Manipulací s magnetickými písmenky, kreslením s křídami a fixy, které se dají při této dětské tabuli využít, se rozvíjí motorika dětí. Nejdůležitější při dřevěné hračce je však to, že tvořením všelijakých obrázků a výtvorů se rozvíjí dětská fantazie a tvořivost, objevují své talenty, touží se zlepšovat a zdokonalovat. Dřevěný dětský kufřík Janod je díky jedinečnému designu a kvalitním materiálům nadčasová, bude se líbit několika generacím,

Janod je symbolem jedinečných a kvalitních dřevěných hraček s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný kufřík s magnetickou tabulí a se 44 různými doplňky
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • vyroben z kvalitního dřeva s certifikátem FSC
  • součástí balení jsou barevné magnety, křídy, houbička na mazání, fix
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 37*4*30 cm
  • rozvíjí dětskou tvořivost a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu37*4*30 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.