Kufřík s pracovním nářadím Bořek Stavitel Smoby s 12 doplňky modrý

Popis produktu

Každý malý chlapec se odjakživa toužil stát opravářem a ukázat mamince a tatínkovi, jak je šikovný. S dětským kufříkem s pracovním nářadím s motivem Bořka Stavitele, sympatického stavitele, známého tisícům dětí po celém světě, se může cítit jako opravdový malý opravář. Dětský kufřík s 12 doplňky je určen pro všechny kluky od 3 let, kteří se naučí, jak správně a bezchybně pracovat s jakýmkoliv nářadím.

Plastové díly kufříku, jakož i pracovního nářadí jsou vyrobeny s důrazem na bezpečnost dítěte. Zaoblené hrany všech plastů zaručují úplnou ochranu a vy se nebudete muset bát, že se váš malý mechanik poraní. Dětský kufřík s plastovým nářadím poskytuje chlapcům prostor k seberealizaci a na rozvoj jemných motorických dovedností. Praktický kufřík si bude moci kdykoli vzít s sebou a dosyta si s ním vyhrát. Rodiče budou spokojeni, že si jejich chlapeček smysluplně hraje a zbytečně se nenudí. Obsah dětského kufříku s nářadím nabízí možnost využití šikovné pilky, mechanického klíče, šroubováku a kvalitních šroubů, které lze přišroubovat do zvlášť určených otvorů.

Dětský kufřík s pracovním nářadím je vyhotoven v atraktivní modré barvě s velkým motivem Bořka Stavitele. Tato precizně vyrobená hračka od francouzské firmy Smoby slibuje každému chlapci nevšední zážitek při montáži a zaručuje skvělou zábavu. Dětský kufřík, stejně jako i ostatní produkty firmy Smoby, jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a splňují vysoká kritéria kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*9*23 cm
Rozměry balení23*9*23 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.