Kosmetický stolek Top Disney Princezny Smoby s 5 doplňky růžový

Popis produktu

Dětský kosmetický stolek se nese v pohádkovém designu Disney Princezny od Smoby s třpytkami, po kterém touží všechny malé holčičky, které se chtějí podobat princezně z pohádek. Kosmetický stolek má krásnou romantickou růžovo-bílou barvu a pohádkový vzhled. Velké zrcadlo je vyrobeno z kvalitního materiálu, díky čemuž je bezpečné i pro 3 leté dítě. Dětský kosmetický stolek Smoby může vaše holčička použít při hře jako kosmetický stolek i jako kadeřnictví zároveň. Rozměry dětského kosmetického stolku s motivem Disney Princezny jsou 49*36*51 cm, přičemž jeho celková výška je 51 cm.

Součástí kosmetického stolku s licencí Disney Princezny je i 5 doplňků, díky kterým stráví vaše princezna hodiny zkrášlováním se. Kosmetický stolek jistě rozzáří pokoj vaší malé princezny a přinese jí hodně radosti a zábavy. Kosmetický stolek Disney Princezny má krásné růžové odstíny, které jsou kombinovány s bílou barvou a drobnými doplňky. Velké zrcadlo má oválný tvar a na jeho vrchu je ozdoba oblíbených princezen. Plocha se zrcadlem je umístěna na vyvýšeném podstavci. Pohádkový kosmetický stolek pro holčičky má tři funkční zásuvky, do kterých si vaše malá parádnice může odložit všechny krásné doplňky a cennosti.

Kosmetický pultík je růžový a je na něm krásný obrázek těch nejkrásnějších princezen z Disneyho pohádek. Součástí kosmetického stolku pro děti jsou i krásné doplňky, které jsou laděny do růžových a fialových barev. Set tvoří žlutá čelenka spolu s prstýnkem a hřebenem a dva flakonky na voňavku s obrázky známých hrdinek. Díky těmto krásným doplňkům se vaše maličká bude cítit jako princezna po celý den. Kosmetický stolek se dá jednoduše přenášet a vaše malá princezna si ho může vzít kamkoliv s sebou. Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí, která vyrábí jedinečné a kvalitní modely hraček pro vaše děti.

Vlastnosti

  • elegantní francouzský design
  • sada 5 doplňků
  • úložný prostor
  • motiv Disney Princezny
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu36*49*51 cm
Celková výška51 cm
Rozměry balení39*13*49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,7 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.