Kolečko s kbelík setem Frozen Smoby 6 dílů fialový od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby kolečko pro děti se setem do písku je krásná barevná hračka pro děti. Dětské kolečko je vyrobeno z kvalitního a odolného plastu, což mu zaručuje dlouholetou spolehlivost. Set do písku pro děti se skládá z kbelíku, lopatky, hrabličiek, sítka a formiček do písku. Kolečko a set jsou využitelné hlavně při hrách v písku nebo u vody. Dětské kolečko je krásné fialové barvy s motivem oblíbené pohádky Frozen, čímž bude oblíbené zejména u dívek.

Set do písku Frozen pro děti je kvalitní set dětských hraček do písku. Dětský set do písku se skládá z barevného kbelíku s motivem známé pohádky Frozen - Ledové království, kterou milují zejména dívky, dále z fialové lopatky a hrabličiek, modrého sítka a formiček ve tvaru srdíčka a zmrzliny. Pomocí nástrojů mohou děti vytvářet v písku různé kreace a rozvíjet tak svou fantazii.

Rozměry dětského kolečka jsou 64*30*32 cmDětské kolečko se setem je vhodné již pro děti od 18 měsícůSmoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních dětských hraček, které patrí k těm nejlepším co v současnosti evropský trh nabízí. Při výrobě dodržuje přísná pravidla stanovena Evropskou unii, tudíž máte záruku, že se vám do ruk dostane skutečná kvalita.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu64*30*32 cm
Rozměry balení64*30*32 cm
Hmotnost0,90 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.