Kočárek pro panenku Chula Pop Car Smoby sportovní (60 cm rukojeť) tmavomodro-bílý

Popis produktu

Smoby sportovní kočárek pro panenku Chula Pop Car je stabilní a pevný kočárek pro panenku vhodný pro holčičky již od 18 měsíců. Je proveden v pěkné barevné kombinaci modré a bílé barvy. Je to velmi užitečný doplněk pro děti, který dítě může používat jako klasický sportovní kočár. Pod sedadlem je velký úložný prostor, kde si dítě může uložit doplňky nebo jiné hračky. Výška rukojeti kočárku pro děti je 60 cm. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek.

Je to realistická replika opravdového kočárku. Děti milují hru s panenkou, rádi ji koupi, převlékají, krmí, uspávají nebo kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností.

Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje se na maminku a přitom napodobuje dospělé. Může se tak vytvořit skutečný vztah. Rozměry kočárku pro děti Chula Pop jsou 60*38*55 cm. Kočárek pro panenky je vhodný pro cca 42 cm velkou panenku.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu60*38*55 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.