Kočárek pro panenku Baby Nurse Zlatá edice Smoby hluboký (55 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Dětský hluboký kočárek pro panenku Baby Nurse Zlatá edice je vhodný pro holčičky od 18 měsíců. Kočárek pro panenku je proveden v přitažlivé bílo-růžové barevné kombinaci. Stylový design dodává kočáru bílá stříška a přikrývka s jemným barevným potiskem hvězdiček, srdíček a motýlků a zlatý lem. Dětský kočárek pro panenky je velmi pevný a stabilní kočárek, s jedinečným designem, který si získá srdce každého malého děvčátka. Do kočárku se vejde panenka s rozměrem 42 cm. Konstrukce kočárku je pevná a kovová, v kombinaci s odolnými plasty. Výška rukojeti kočárku pro dětičky je 55 cm.

Smoby hluboký kočárek pro holčičky má praktický úložný prostor, ve kterém si děti mohou převážet doplňky pro panenku nebo jiné hračky. Díky své odolnosti a pevné železné konstrukci dětem poslouží dlouhá léta. Hluboký kočárek pro panenku Baby Nurse Zlatá edice je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Je to realistická replika opravdového hlubokého dětského kočárku. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí kočárku.

Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku a přitom napodobuje dospělé. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Rozměry hlubokého kočárku jsou 60*38*55 cm. K čištění používejte pouze houbičku, lehce navlhčenou ve vodě.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Chcete-li pro své děťátko to nejlepší, vyberte si z nabídky Smoby.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková délka60 cm
Výška rukojeti55 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.