Kočárek pro panenku Baby Nurse Canne Bugina Smoby skládací (57 cm rukojeť) od 3 let

Popis produktu

Sportovní kočárek pro panenku Baby Nurse Canne Bugina je stabilní a pevný kočárek pro dětskou panenku vhodný pro holčičky od 1,5 let. Je proveden v hezké barevné kombinaci bílé a růžové barvy s růžovým a modrým vzorem na sedačce pro panenku. Je to velmi užitečný doplněk pro děti, který dítě může používat jako klasická sportovní bugina. Výška rukojeti kočárku pro děti je 57 cm. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty.

Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Díky bezpečnostnímu pásu panenka nevypadne. Je to realistická replika opravdového kočárku. Děti milují hru s panenkou, rádi ji koupi, převlékají, krmí, uspávají nebo kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností.

Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje se na maminku a přitom napodobuje dospělé. Může se tak vytvořit skutečný vztah. Rozměry kočárku pro děti Baby Nurse Canne Bugina jsou 27,5*45,5*58,5 cm. Kočárek je vhodný pro panenku s rozměrem 42 cm. Je to ideální kočárek pro cestování a procházku venku, dá se snadno poskládat a má malou váhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu27,5*45,5*58,5 cm
Celková výška57 cm
Hmotnost1,20 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.