Kočárek pro panenku R Boxer Roxanne Smoby (70 cm rukojeť) růžovo-oranžový

Popis produktu

Smoby kočárek pro panenku R Boxer Roxanne je unikátní sportovní kočárek pro děti. Je proveden v hezké barevné kombinaci růžové a světle růžové barvy s oranžovou. Konstrukce košíku pro panenku je pevná, kovová. Dětský kočárek má tři kolečka, které jsou pryžové, při procházkách zvládnou i náročnější terén. Sportovní kočárek R Boxer Roxanne má praktickou stříšku a úložný prostor pod sedadlem, který mohou děti využít na přenášení hraček nebo doplňků pro panenku. Je to stabilní velký kočárek pro větší panenky, medvídky nebo jiné hračky do velikosti 63 až 70 cm. Rukojeť kočárku je vysoká 70 cm od země. Tento unikátní doplněk pro hru s dětskou panenkou je vhodný pro děti od 3 let.

Díky své odolnosti a pevné železné konstrukci dětem poslouží dlouhá léta. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Je to realistická replika opravdového sportovního dětského kočárku. Děti milují hru s panenkou, rádi ji koupi, převlékají, krmí, uspávají nebo kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku, či přenést kamkoli.

Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje se na maminku a přitom napodobuje dospělé. Rozměry sportovního kočárku jsou 69*42*70 cm. Doplňky hry s panenkou dělají hru jedinečnou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu69*42*70 cm
Rozměry balení35*19*87 cm
Hmotnost2,70 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.