Kamion Vroom Planet Smoby délka 21 cm s autíčkem od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby nákladní automobil Vroom Planet přichází v balení s autíčkem, které snadno nasedne na korbu kamionu pomocí vyklápěcí plošiny. Je to velmi zajímavá hračka vhodná pro chlapce od 12 měsíců. Obě auta jsou laděné v zářivých, pestrých barvách. Jsou hebké, sametové na dotek a velmi lehké, takže děti si je mohou vzít sebou na hry venku. Snadno se s nimi manipuluje, mechanismus zvedací plošiny je pro děti velmi poutavý. Usmívající se tvář na autíčkách pro chlapce působí na nejmenší děti pozitivním dojmem. Dětský kamion má rozměry 21*12*14 cm.

Hra s autíčky je velmi oblíbená mezi nejmenšími chlapci již desítky let. Znají ji naši tatínkové, dědečkové i pradědové. Malí kluci se rádi hrají na závody, honičky nebo záchranné akce se svými dopravními prostředky. Právě na takovou hru výborně poslouží souprava náklaďáku s malým autíčkem pro chlapce. Hra s autíčky není jen zábavná, ale je také užitečná pro rozvoj dítěte. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Logické myšlení se rozvíjí pozorováním pohybů autíček a zvedání plošiny v zadní části kamionu. Rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu21*12*14 cm
Rozměry balení28*13*15 cm
Hmotnost0,55 kg
Barvapestrobarevná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.