Kamion Auta 3 Mack Truck elektronický Smoby se světlem a zvukem, skládacím autíčkem a 2 nářadí

Popis produktu

Smoby kamion Mac Truck a autíčko McQueen Cars 3 je souprava dvou dopravních prostředků z populární pohádky Auta 3 vhodná pro chlapce od 3 let. Kamion Mac Truck se světelnými a zvukovými efekty lze otevřít na bočních stranách a vytvoří tak perfektní box pro McQueena před závodem. V zadní části má spouštěcí rampu, aby rychlé autíčko mohlo sjet na silnici i v průběhu jízdy. Jsou na něm elektronické funkce jako simulace nárazů, tlačítko na start či benzínová pumpa. Na levé straně karoserie dětského kamionu objevíte efektivně uloženy 2 kusy nářadí. Pravá strana zase obsahuje čerpací stanici. Kamion se dá také vzít jako kufřík, protože má rukojeť na uchopení v horní části. Kluci ho tedy mohou snadno přenášet kamkoli. Souprava autíček je ideální dárek pro všechny kluky, kteří mají rádi rychlá auta, závody a hodiny plné zábavy. Funguje na 2 AA/LR6 baterie, které jsou součástí balení.

Hra s autíčky je velmi oblíbená mezi nejmenšími chlapci již desítky let. Znají ji naši tatínkové, dědečkové i pradědové. Malí kluci si rádi hrají na závody, honičky nebo záchranné akce se svými dopravními prostředky. Cítí se při tom jako velcí dospělí, kteří řídí svá auta do práce. Taková hra však není jen zábavná, ale je také užitečná pro rozvoj dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické myšlení. Jelikož s autíčky si může hrát více dětí, hra také podporuje komunikační schopnosti a děti se učí pracovat týmově.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu39*14*21 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení41*29*44 cm
Celková délka39 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 xAA LR6 1.5V
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.