Interaktivní volant se zvukem BIG k odrážedlům BIG New&Classic a BIG traktorům od 24 měsíců

Popis produktu

Interaktivní volant BIG je vynikající doplněk k odrážedlu nebo traktoru BIG. Je vhodný pro děti od 2 let. Volant má černou barvu, po stisknutí vydává 8 různých zvuků. tachometr, směrovky a různá tlačítka, které mu dodávají realistický vzhled. Dá se napojit na všechna odrážedla BIG Classic nebo na odrážedla BIG New. Volant je kompatibilní i se všemi traktory značky BIG, které najdete na naší stránce zde. Dětský interaktivní volant je dokonalé vylepšení pro dopravní prostředek BIG vašeho děťátka. Součástí balení jsou 3 x AAA baterie, které jsou testovací, proto je třeba, je co nejdříve vyměnit. Má realistický design, díky čemuž si ho zamiluje každé dítě.

Pomocí odrážedla nebo jízdou na traktoru se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Děti se přibližují světu dospělých tím, že si hrají na řidiče dopravních prostředků. Malí jezdci se určitě velmi potěší, když je obdarujete tímto krásným černým volantem, se kterým už ježdění nikdy nebude nudné. Dětské dopravní prostředky nejsou jen prostředkem na zabavení dětí a na zahnání nudy, i když je samozřejmostí, že děti se s nimi dokážou zabavit velmi dlouhou dobu. Interaktivní volant pro děti je vynikajícím doplňkem k ozvláštnění každé jízdy.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako v první den po dlouhou dobu. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu20*20*11 cm
Na bateriiAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
NoteBattery: 3 x 1,5V AAA, LR3
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.