Dřevěný kočárek pro panenky Mademoiselle Janod růžový s peřinkou od 18 měsíců

Popis produktu

Dětský dřevěný kočárek pro panenky Mademoiselle Janod je vhodný pro děti od 18 do 36 měsíců. Růžový kočárek potěší každé děvčátko, které se rádo stará o svou panenku a vozí ji na procházky. Součástí balení je také měkká textilní peřinka. Dřevěný kočárek je vhodný pro panenku s výškou do 36 cm, která není součástí balení. Kočárek pro panenku má rozměry 48*32*47 cm, jeho výška je 47 cm. Holčičky mohou v kočárku vozit své oblíbené panenky nebo jiné hračky, protože je dostatečně hluboký. Dětský kočárek na hraní přichází s peřinkou, aby se malé kamarádky holčiček cítily pohodlně.

Tento velmi stylový doplněk pro holčičky poslouží i jako opora při prvních krůčcích vašich ratolestí. Je to zároveň dětské chodítko. Prostřednictvím dřevěného kočárku se děti přibližují světu dospělých, když v něm převážejí své panenky jako děti, také si rozvíjejí jemnou motoriku a pohybové schopnosti. Dřevěný kočárek pro děti je nadčasová hračka, je to skvělý doplněk do holčičího pokoje. Také se s ním malá princezna může vydat na procházku po okolí. Francouzský design kočárku okouzlí každé děvčátko. Kočárek ze dřeva je vyroben z kvalitního dřeva a zdravotně neškodných a odolných barev.

Díky ideální výšce 47 cm může vaše holčička vozit panenku v kočárku, brát ji všude s sebou a cítit se tak jako opravdová maminka. Textilní stříška zaručí, že na panenku nebude svítit slunce. Kočárek má příjemný design a něžnou růžovou barvu s tečkovaným vzorem. Růžovo-bílá kolečka dodávají kočárku francouzský šarm. Prostřednictvím dřevěného kočárku se děti přibližují světu dospělých, když v něm převážejí své panenky. Hra s panenkou v kočárku rozvíjí jemnou motoriku a pohybové schopnosti.

Francouzská značka Janod vyvíjí prvotřídní hračky pro děti, které splňují přísné standardy a předpisy, což zaručuje maximální bezpečnost pro vaše děťátko. Za kvalitou značky Janod stojí mnohá mezinárodní ocenění. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Dřevo na hračkách Janod je zdravotně nezávadné, příjemné na dotek a je označeno ekologickou nálepkou FSC.

Vlastnosti

  • rozměry 48*32*47 cm
  • vhodný pro panenku do 36 cm
  • pro děti od 18 do 36 měsíců
  • má kvalitní dřevěná kolečka
  • růžová barva s tečkovaným vzorem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu48*32*47 cm
Celková výška47 cm
Celková délka48 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Vhodné pro panenku36 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.