Domeček Přátel Smoby s kuchyňkou s vodou a elektronickým zvonkem

Popis produktu

Dětský domeček Friends House od výrobce Smoby je úžasná hračka do zahrady, se kterou si zahraje i několik dětí. Stěny domečku jsou bílé, s šedými, oranžovými a zelenými prvky. Díky originálnímu barevnému provedení domeček Smoby krásně zapadne na každý dvůr či zahradu. Domeček pro děti je stabilní, pevný a bezpečný. Celková výška domečku je 172 cm. Jeho půdorys má rozměry 221*155 cm. Zajímavým detailem domečku je kuchyňka, která v sobě zahrnuje dřez jako v opravdové kuchyni se stojanem na nádobí a s několika věšáky na zavěšení kuchyňského nářadí. V kuchyňce se nachází funkční vodovodní kohoutek, který má uzavřený obvod vody. Celý domeček Smoby má mnoho funkcí a doplňků, díky čemuž si ho zamilují i ​​vaše ratolesti.

Aby byla hra v zahradním domečku maximálně realistická, domek přichází se sadou nádobí a příborů pro dva. Pomocí nich si děti navaří v kuchyňce oběd a pak se mohou najíst u piknikového stolku. Piknikový stůl s lavičkami je také součástí dětského domečku. Dá se využít i jako jídelní koutek uvnitř domu. V přední části domečku jsou otvíratelná dvířka, 2 velká okna a 1 okno na vrchu. Kuchyňka je s vnitřní částí propojená otevíratelným okénkem, přes které se dá servírovat připravené jídlo. Pod druhým velkým oknem se nachází květináček, do kterého si děti mohou zasadit květiny a starat se o ně. Domeček je spojením kuchyňky, piknikového stolu a zahradního domečku. je to skvělé místo pro hru dětí. Na dvířkách děti najdou otvor na poštu. Boční stůl má rozměry 55*38 cm a lavička 23*16 cm. Otvor na dveřích má výšku 91 cm a šířku 41 cm.

Zadní část domečku má dvojité mřížkované dveře, 2 velká okna a 1 malé okénko ve vrchní části. Oblíbenou součástí dětského domečku je elektronický zvonek, kterým se může ohlásit každá návštěva. Děti milují realistické hry a právě zvonek a vybavená kuchyňka umocňují zážitek ze hry na domácnost. Speciální vlastností domečku Smoby je anti UV filtr, který chrání plast před slunečním zářením. Je zárukou toho, že barvy na domečku vydrží dlouhá léta jako nové. Domeček pro děti je vhodný pro kluky i holky od 3 let. Zahrají si s ním do 6 nebo i více let. Dá se sestavit i rozložit velmi jednoduchým způsobem. Děti mají uvnitř hodně místa na hraní, zahrají si v něm i s kamarády. Povrch stěn domečku je imitací cihel, připomíná povrch opravdového domu. 

Při hře s domečkem se rozvíjejí komunikační a jazykové schopnosti dětí, napodobují dospělé. Barvy na plastovém domečku jsou výrazné a zářivé, proto podněcují dětskou fantazii. Dětský domeček pochází od francouzského výrobce Smoby, který je výrobcem velmi kvalitních a jedinečných hraček. Hrany na hračkách Smoby jsou zaoblené, aby se předešlo zranění dětí během hry. Splňují ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti, proto je i domeček Smoby pro vás tou nejlepší volbou. Plast na domečku do zahrady je hladký a jemný, je sametový na dotek. Které děťátko by nechtělo mít vlastní domeček, kde se může hrát dlouhé hodiny se svými kamarády?

Vlastnosti 

  • unikátní dětský domeček s kuchyňkou s vodou
  • na každý dvůr nebo zahradu
  • reliéf na stěnách imituje stavební materiál
  • mřížkované dveře a 3 okna
  • piknikový stůl s lavičkami
  • souprava nádobí s příbory pro dva
  • elektronický zvonek na dveřích
  • výška 172 cm
  • dostatečně prostorný pro více dětí
  • nádherné zářivé barvy
  • plast se speciálním anti UV filtrem, který chrání před vyblednutím
  • se zaoblenými hranami
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodný od 3 let
  • pro kluky i holčičky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu172*217*155 cm
Celková výška172 cm
Rozměry balení150*40*88 cm
Celková délka217 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost33,50 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.