Domeček New Fairy House Starplast zeleno-žlutý od 24 měsíců

Popis produktu

Starplast dětský domeček New Fairy House je krásný barevný dětský domeček. Svým vzezřením připomíná chaloupku. Domeček pro děti je proveden v pěkné zelené, žluté a červené barvě. Dětský domeček má šikmou střechu se vzorem. Tento rozkošný Magický dětský domeček od výrobce Starplast je pohádkovým domečkem, vhodný zejména pro všechny děti. Dvířka domku mají poštovní schránku na dopisy a boční okno s otevíratelnými okenicemi.

Poloviční dveře zajišťují dostatek čerstvého vzduchu. Během teplých letních dnů poskytuje dostatek chládku na hraní před horkým sluncem. Celková výška domku je 109 cm a půdorys má 102*90 cm. Domek je vhodný pro děti od 2 let. Je to skvělý dárek pro děti, který je bude provázet celým dětstvím. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby.

Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Zahradní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu102*90*109 cm
Celková výška109 cm
Rozměry balení92*61*14 cm výška
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.