Domeček se stanem Discovery Cotoons Smoby zvukem a světlem zelený od 12 měsíců

Popis produktu

Hledáte pro své dětičky jedinečný domeček na hraní? Zábavný dětský domeček se stanem Discovery Cotoons Smoby v nádherné zeleno-bílé kombinaci se zalíbí všem malým dětem od 12 měsíců. Dětský domeček je multifunkční – děťátko si může hrát v domečku, který mu však mohou rodiče změnit na dětský stan rychle a jednoduše. Stan pro děti se vyznačuje zvukovými i světelnými efekty, které potěší každé děťátko a nebude se od něj chtít odtrhnout. Dětský domeček má motiv oblíbeného seriálu Cotoons Smoby, jehož postavičky znají děti na celém světě. Celková výška domečku je 72 cm.

Zábavný a kvalitní 

Vedle dvířek se nachází také rostlinka s květem, který se dá roztočit a dítě si může zlepšovat svou jemnou motoriku. Na druhé straně domečku se nachází otevírací okénko, které mohou dětičky otevírat a podívat se, jestli někdo není uvnitř. Svítící kvítek se zvukem umístěný na domku, vydává po stisknutí krásné melodie a světýlka, které zabaví dětičky na velmi dlouhou dobu. Pohyblivé oči nad dveřmi poslouží malým neposedům, aby si s nimi zahráli a nasměrovali jejich pohled, kamkoli bude třeba. Po rozložení si děti mohou hrát v domečku spolu s dalšími hračkami. Domeček dětem přináší jedinečný pocit vlastního prostředí, kde si společně hrají se sourozenci či kamarády.

Dětský domeček se stanem je vyroben z kvalitních plastových materiálů, které se vyznačují velkou odolností a trvanlivostí. Skvělé doplňky a funkce dětského domečku okouzlí každé malé nezbedné děťátko a užije si s ním hodně zábavy. Na přední straně domečku se nacházejí otevírací dvířka, která v sobě skrývají otvory pro různé tvary přiložených plastových útvarů a dítě se je učí rozlišovat a dávat je skrz správný otvor do domečku. Malé dítě při svojí zábavě může využít í šikovný váleček na dveřích, který může libovolně otáčet. 

Pro rozvoj dítěte

Výrobce Smoby je známý svým přístupem při výrobě dětských hraček, které jsou nejen kvalitně a precizně zpracované s oblými hranami, pro zachování bezpečí dítěte, ale zároveň slouží pro rozvoj jemných motorických zručnostíkoncentraci a logiky. Dětský domeček se stanem, spolu se svými dalšími funkcemi a doplňky, je rozhodně dětská hračka, která pomůže každému dítěti dosáhnout správný a všestranný rozvoj. 

Řešení dispozic

Francouzský designéři od Smoby rozhodně nešetří na skvělých nápadech a kvalitním technickém provedení výrobku. Celkové rozměry dětského domečku se stanem jsou 90*70*72 cm. Domeček se dá jednoduše přenášet, protože na jeho vrchní části se nachází praktický držák, se kterým mohou rodiče snadno disponovat. Smoby rovněž vyřešil i jednoduché a efektivní skládání a rozkládání dětského stanu. Dětský domeček nevyžaduje mnoho místa a lze jej v případě potřeby kamkoli odložit. Elektronický modul, který slouží k vydávání zvukových a světelných efektů, je napájen bateriemi, které jsou součástí balení.

Smoby je francouzský výrobce dětských hraček, které se vyznačují svou kvalitou a odolností, jelikož jsou vyráběny podle norem evropských standardů. Dětské hračky jsou nejen kvalitní, ale rovněž se vyznačují atraktivním a moderním francouzským designem, který si oblíbily děti po celém světě. 

Vlastnosti

  • zvukové efekty
  • světelné efekty
  • množství didaktických doplňků
  • funguje na baterie
  • jedinečný francouzský design
  • celková výška 72 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu90*70*72 cm
Celková výška72 cm
Rozměry balení61*20*76 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.