Domeček Sweet Planet Smoby elektronický květinový se zvířátkem na kolečkách délka 7 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby květinový domeček Sweet Planet je fantastická hračka plná barev a možností na zábavu, která je vhodná pro dívky od 18 měsíců. Dětský domeček umožňuje dětem objevovat spoustu dobrodružství pro jejich zvířátka na kolečkách. Najdou tam výtah, se kterým se zvířátka přesunuty z horního patra na dolní, kosmetický koutek s vanou a zrcátkem, tobogán, koutek na spaní, koutek k jídlu a houpačku, s níž zvířátka vyletí k výšinám. Dívčí hračka poskytuje ohromné ​​množství zábavy, holčičky se s ní zaručení zabaví velmi dlouhou dobu. Má krásné růžovo-zelené zbarvení, vydává 6 různých zvuků a je vyrobena z hebkého kvalitního plastu.

Hračky se zvuky a různými funkcemi, mezi které patří i patrový domek na hraní, jsou fantastické pro nejmenší děti, protože všestranně přispívají k růstu a optimálnímu rozvoji dětiček. Rozvíjí se logické myšlení, paměť, jemná i hrubá motorika, prostorové myšlení, sluch. Dále se podporuje i rozvoj fantazie a kreativity, protože děti si mohou od rána do večera vymýšlet s plastovou hračkou všelijaké pohádkové či dobrodružné příběhy. V dětském domku SMOBY se snoubí hra a zábava se zábavným vzděláváním nejmenších dětí. Děti také prostřednictvím dětského domečku poznávají barvy a tvary, domek opravdu hýří barvami a jednoznačně upoutá každé nejmenší děťátko. V balení naleznete spolu s domečkem 1 usměvavé zvířátko na kolečkách, které se může vozit nahoru dolů po cestičkách mezi patry domku.

Smobyje renomovaný francouzský výrobce úžasných plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu53*25*32 cm
Rozměry balení47*12*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,42 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.