Domeček Maison Duplex dvoupatrový Smoby s kuchyňkou

Popis produktu

Smoby Maison Duplex domeček pro děti je unikátní a výjimečný dvoupatrový domek. Je velmi oblíbeným produktem od francouzského výrobce hraček Smoby. Domeček pro děti má ve středu bezpečný žebřík, po kterém děti mohou vylézt na druhé patro do podkroví. Z boku domku je kuchyňský koutek spolu s nářadím a s květináčem. Do květináče si děti mohou zasadit kytičky a sledovat jak rostou. Domeček pro děti má na okně roletu, která se dá vytáhnout a stáhnout před sluncem. Všechny okenice jsou otevíratelné a zavíratelné, také okna. Domek je kromě univerzální hračky i krásnou dekorací na vaši zahradu či na dvůr. Děti vědí strávit hrou v dětském domku dlouhé hodiny. Stěny dětského domečku jsou příjemné na dotek.

Dveře dětského domečku jsou plné a mají poštovní schránku tak elektrický zvonek, který funguje na baterii a hraje pěknou melodii. Uvnitř domku je jídelní stůl a před domečkem plot kolem zahrádky. Rozměry dětského domečku jsou 196*95*204 cm. Je proveden v krásných barvách - bílé, červené a zelené, které mu dodávají svěžest a útulnost a připomínají reálný domeček. Stěny domku jsou dvojité a je to velmi stabilní a pevná stavba, která zaručuje bezpečnou hru pro vaše děti. Výška dveří je 97 cm a šířka dveří je 41 cm. Smoby Maison Duplex je vhodný pro děti od 3 až do 6 let. Pohodlně se v něm zahraje i několik dětí. Domeček pro dětijednoduchou montáž a demontáž. Díky množství doplňků je domek komplexní hračkou, kde má dítě k dispozici mnoho možností na hru. Patro dětského domku Duplex je vhodné pro maximálně 3 dětičky a má celkovou nosnost 150 kg.

Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti UV filtr, který chrání barvy domku před vyblednutím a tak zůstanou krásné zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je v tom, že domek vypadá i po letech stále jako právě vybaleno z krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat že vám bude doma překážet. Stabilita domku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a odolné. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domku, který je vyroben podle přísných evropských standardů.

Hra v dětském domku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí se v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci. Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, a to díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení - děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti - pomocí her děti napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby když pojmenovávají jednotlivé předměty či doplňky v domku. Domek Duplex je - na rozdíl od dřevěných domků - krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a představivost. Dětský domeček Smoby bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti.

Vlastnosti

  • unikátní dětský domeček s kuchyňkou
  • dvoupatrový - patra propojené žebříkem
  • zavíratelné okenice
  • stabilní a odolná konstrukce
  • dvojité plastové stěny
  • na každý dvůr nebo zahradu
  • reliéf na stěnách imituje stavební materiál
  • piknikový stůl s lavičkami
  • elektronický zvonek na dveřích, poštovní schránka
  • dostatečně prostorný pro více dětí
  • nádherné zářivé barvy
  • plast se speciálním anti UV filtrem, který chrání před vyblednutím
  • se zaoblenými hranami
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodný od 3 let
  • pro kluky i holky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu250*157*209 cm
Celková výška209 cm
Rozměry balení100*60*200 cm
Celková délka250 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost71,7 kg
NoteBattery: 2 x AAA 1,5V LR03
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.