Domeček Farm House Starplast růžový od 24 měsíců

Popis produktu

Starplast dětský domeček Farm House je krásný domeček pro děti v odstínech světlé a syté růžové barvy. Je vhodný zejména pro malé holčičky od 2 let. Po bocích domečku pro děti jsou okna s okenicemi. Domeček pro děti je vzdušný a prostorný. Během horkých dní dělá příjemný chládek a stín, zároveň má dostatek velkých oken, aby přes něj profouknout svěží vánek. Domeček pro děti je skvělým společníkem vašich dětí během celého dětství, ve kterém stráví dlouhé hodiny hrou. Prostornost domku umožňuje hru pro dvě a více dětí.

Děti se v holčičím domečku cítí příjemně, hrají se ve stínu na zemi. Můžeme jim tam případně dát malý stolek, kde si mohou kreslit, obědvat, nebo si hrát s dětským domečkem na návštěvy. Zadní okno má otevíratelné okenice, a celý dětský domeček můžeme vesele vyzdobit nálepkami. Výška domečku pro děti je 128 cm a jeho půdorys má rozměry 118*106 cm. Bezpečnost dětského domečku zaručuje silný a odolný plastový materiál. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby.

Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Záhradní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu118*106*128 cm
Celková výška128 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.