Domeček Fairy House Starplast červeno-zelený od 24 měsíců

Popis produktu

Starplast dětský domeček New Fairy House svým vzhledem připomíná perníkovou chaloupku. Domeček pro děti má krásné barevné provedení v červeno-žluto-zelených barvách. Díky kvalitním a odolným plastem je stavba domku velmi bezpečná. Barvy jsou trvanlivé a nevyblednou. Domeček pro děti je se šikmou střechou, ve které je zabudováno střešní okno, díky čemuž je celý domek krásně prosvětlený.

Dvířka mají poštovní schránku na dopisy a zadní okno má otevíratelné okenice. Domeček pro děti má mnoho oken z každé strany, a poloviční dveře, které zajišťují dostatek čerstvého vzduchu i přes teplé letní dny a dostatek chládku na hraní před horkým sluncem. Celková výška domku je 122 cm a jeho půdorys má rozměry 123,5*102,5 cm. Vhodný pro děti od 2 let. Hra v dětském domku rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby.

Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Zahradní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto, pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu124*103*122 cm
Celková výška122 cm
Rozměry balení123*104*19 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.