Domeček Fairy House Starplast růžový od 24 měsíců

Popis produktu

Starplast dětský domeček New Fairy House je krásný růžovo-krémový dětský domeček. Svým vzezřením připomíná perníkovou chaloupku. Domeček pro děti je proveden v pěkných odstínech růžové barvy. Dětský domeček má šikmou střechu, ve které je zabudováno střešní okno, díky kterému je celý domek krásně prosvětlený. Tento rozkošný domeček pro dívky od výrobce Starplast New Fairy House je pohádkovým domečkem, vhodný zejména pro malé holčičky.

Dvířka domku mají poštovní schránku na dopisy a zadní okno s otevíratelnými okenicemi. Má mnoho oken z každé strany a poloviční dveře zajišťují dostatek čerstvého vzduchu. Během teplých letních dnů poskytuje dostatek chládku na hraní před horkým sluncem. Celková výška domku je 122 cm a půdorys má 123,5*102,5 cm. Domek je vhodný pro děti od 2 let. Je to skvělý dárek pro děti, který je bude provázet celým dětstvím. Hra v dětském domku rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby.

Holčičí domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Zahradní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu124*103*122 cm
Celková výška122 cm
Rozměry balení123*104*19 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.