Domek Country Square Starplast s motýlem od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček Country Square s otáčivým motýlkem na střeše od výrobce dětských hraček Starplast čtvercový půdorys o rozměrech 108*108 cm. Výška dětského domku je 152 cm až po motýlka. Jeho výhodou je jeho skladnost. Je snadno složitelný a později snadno rozložitelný. Stěny domku jsou zdobeny reliéfem kamene a plotu, stromu a listí. Díky svému přitažlivému designu a se perfektně hodí do vaší zahrady či na dvůr.

Vaše děti budou milovat hru v dětském domečku. Má velké vzdušné prostorné okna, díky čemuž je domek světlý a plný svěžího vzduchu. Dveře mají poštovní schránku s obrázkem listu. Dětský domeček Starplast je vhodný pro děti od 2 let. Je proveden v krásných pastelových barvách zelené, žluté, červené a modré barvy. Hra v dětském domku děti neomrzí ani dlouhá léta, a stane se součástí jejich dětství. Hra v dětském domku u dětí rozvíjí u dětí komunikační schopnosti, a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby.

Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzejí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Starplast bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domek je splněným snem pro všechny děti. Věkově je vhodný pro všechny děti od 2 let. Zahradní domeček se montuje a demontuje jednoduchým způsobem a proto pokud ho už nebudou děti používat, rozložený nezabírá mnoho místa. Tento dětský zahradní domek vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu108*108*152 cm
Celková výška152 cm
Rozměry balení106,5*104,5*13 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.