Batoh s nářadím Auta 3 Smoby a skládacím autíčkem McQueen

Popis produktu

Smoby dětský batoh s nářadím a skládacím autíčkem přichází v motivu oblíbené dětské pohádky Auta – Cars. V batohu na chlapce čeká dětské nářadí a autíčko McQueen, které si mohou opakovaně skládat. Praktický batoh s autíčkem a nářadím je vhodný pro chlapce od 3 let, kteří si rádi hrají s autíčky a nářadím a touží po vlastní pracovní dílničce. S touto hračkářskou sadou bude z dítěte malých automechanik, který si složí své vlastní autíčko. Souprava s nářadím Smoby je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou odolné a dlouho vydrží. Hračky jsou zároveň vyrobeny s ohledem na bezpečnost, proto jsou všechny tvary zaoblené a malý automechanik si tak může bez obav hrát.

Batoh je proveden v krásné červené a černé barvě, která je typická pro pohádku Auta 3. Součástí batohu jsou šroubováky potřebné k sestavení autíčka a samotné slavné autíčko McQueen. Nářadí je vyrobeno z kvalitního plastu, který je odolný a příjemný na dotek. Vytvarováno je tak, aby jej malé dítě umělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. S celou hračkářskou sadou, ale také se složeným autíčkem si kluci užijí kopec zábavy. Díky praktickému batohu budou mít chlapci své součástky vždy s sebou a autíčko si tak mohou složit kdekoliv. Všechny potřebné nástroje budou mít bezpečně na jednom místě. Dětský batoh s nářadím a autíčkem s motivem pohádky Auta 3 je ideálním doplňkem k dětské autodílně od francouzské společnosti Smoby. Rozměry batohu jsou 20*8*28 cm.

S designově krásně vypracovanou hračkou Smoby si děti užijí spoustu zábavy. Získají také základní pracovní návyky, zlepší si jemnou motoriku a manuální dovednosti. Dítě se díky této hračkářské sadě naučí rozeznávat pracovní nástroje a jejich konkrétní využití. Tyto poznatky jsou v pozdějším věku velmi důležité. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu20*8*28 cm
Celková výška28 cm
Hmotnost0,35 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.