Bagr Sansibar BIG délka 23 cm černý od 24 měsíců

Popis produktu

Bagr pro děti Sansibar pochází z dílny německého výrobce BIG. Je to kvalitní a odolné autíčko na hraní, vhodné pro chlapce od 2 let. Dětský bagr BIG má gumová kolečka, které nezanechávají stopy na podlaze. Design bagru byl speciálně navržen pro děti tak, aby jej mohli snadno chytit, tlačit ho, hrát se s ním a přenášet jej. Hračkářský bagr je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který je ideální pro hru v písku. Kombinuje v sobě stylový design letního střediska Sansibar na německém ostrově Sylt se zábavními možnostmi na dětské hry. Má délku 23 cm. Autíčko je vynikající na všechny výlety nebo dovolené, protože má kompaktní velikost. Kolečka na bagru se snadno čistí a nezanechávají stopy na podlaze. Dětský bagrčernou barvu s výraznými modrými detail.

Dětský bagr Sansibar je chráněn UV stabilizátory, takže bude dlouhá léta zářivý a barvy nevyblednou ani při používání venku v pískovišti. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky. Dítě se dokáže hrou s pracovním autem zabavit na dlouhé hodiny. Pomocí bagru s lžící v přední části mohou děti přenášet písek, štěrk nebo různé jiné materiály. Pouhým nakloněním lžíce se přepravovaný materiál vysype. Oblé hrany autíčka chrání děti před zraněními. Výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky, která se dá velmi snadno omýt pod tekoucí vodou.

Bagr Sansibar od výrobce BIG je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá po dlouhá léta. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu23*10*12 cm
Celková výška12 cm
Celková délka23 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Kolagumene
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.