Akordeon Confetti Acordion Janod s realistickým zvukem od 3 let

Popis produktu

Janod dětský akordeon Confetti Accordion je nádherný hudební nástroj vhodný pro děti od 3 do 8 let. Rozměry akordeonu pro děti jsou 17*10*18,5 cm, má veselou červenou barvu. Na akordeonu je 7 zvukových kláves, 2 klávesy na změnu tóniny a třetí tlačítko slouží k sfouknutí roztaženého akordeonu (bez vydání zvuku). Tento hudební nástroj ve velké míře ovlivňuje rozvoj hudebního cítění a smyslu pro rytmus nejmenší hudebníky, kromě toho je zárukou velké zábavy pro celou rodinu. Dětský akordeon ovlivňuje rozvoj kreativity, fantazie a představivosti. Děti si při vystupování před blízkými budují sebevědomí a odvahu. Dětský hudební nástroj je nadčasová hračka, je ošetřen zdravotně nezávadnými a odolnými barvami. Jedinečný design, barevné provedení a realistické zvuky akordeonu Janod vám zaručí, že mu neodolá žádný malý hudebník nebo hudebnice.

Všechny hračky Janod mají vzdělávací charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Hudební nástroje navíc přispívají k rozvoji hudebního sluchu a hudebního talentu vašich ratolestí, nejsou to jen obyčejné hračky. Pořiďte tento krásný hudební nástroj svým ratolestem a rozvíjejte jejich umělecký talent. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů.

Francouzská společnost Janod je známá vývojem originálních dřevěných hraček s francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu značky Janod dokazuje i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětský akordeon
  • rozměry 17*10*18,5 cm
  • 7 zvukových kláves na jedné straně, 2 tlačítka na změnu tóniny a 1 tlačítko na sfouknutí akordeonu bez zvuku na druhé straně
  • v červené barvě
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí hudební sluch, smysl pro rytmus, jemnou motoriku, hmatovou citlivost, fantazii a představivost, kreativitu
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • nadčasový francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu17*10*18,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.